Assistent Accountant

 

MOMENTEEL GEEN VACATURE

 

Als assistent accountant wordt je bij ons ingezet afhankelijk van je ervaring en vaardigheden. 

De beginnend assistent accountant is vooral behulpzaam bij het verwerken van administraties en het verzorgen van de btw aangiften. De meer eenvoudige jaarrekeningen worden door je samengesteld. Op ons kantoor zijn geen dichte deuren: je kan bij elke medewerker terecht voor vragen en begeleiding. Je opleiding is tenminste MBO administratie niveau 4 of VWO met aanvullende cursussen zoals MBA, SPD of fiscale cursussen bij bijvoorbeeld het College van Belastingadviseurs (CB).

Als gevorderd assistent accountant neem je de telefoon aan voor het beantwoorden van de vragen van de MKB ondernemer, je coördineert de werkzaamheden met betrekking tot de ingeplande opdrachten, gaat naar de klanten toe voor het periodiek bijwerken van de administraties of voor het samenstellen van de jaarrekening. De gevorderd assistent is verantwoordelijk voor het hele traject van een jaaropdracht voor de MKB ondernemer, te weten het samenstellen van het accountantsrapport en de verschillende fiscale aangiften. Indien je ons kantoor voldoende kent, komt het relatiebeheer in beeld. Ervaring in de branche heb je al opgedaan en je opleiding is tenminste op SPD niveau.

 

Als klein kantoor proberen wij het werk zodanig te verdelen tussen de medewerkers, dat een ieder kan groeien in de richting die hij/zij wenst.  

  

Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie. Stuur je CV per e-mail of post.

 

 

Sitebouw en MetaCMS door WebTeam ISP