Fiscaal Assistent

 

MOMENTEEL GEEN VACATURE

 

De Fiscaal Assistent is de rechterhand van onze belastingadviseur en vraagbaak voor de assistent accountants en ook voor onze klanten.  

 

Je coördineert en controleert de aangiften inkomstenbelasting, verzorgt zelfstandig de uitstelregeling en schattingen voor de ondernemers en verzorgt bezwaarschriften. Voor de andere fiscale gebieden, zoals omzetbelasting en vennootschapsbelasting ben je in principe de vraagbaak voor de assistent accountants en accountant.

Het uitwerken van adviezen komt in beeld, zodra je ons kantoor beter kent en de fiscale kennis op voldoende niveau is.

 

Indien je kennis of ervaring op een fiscaal gebied tekortschiet, valt het kantoor terug op de federatie belastingadviseur. Ook voor deze functie geldt dus, dat je wordt ingezet afhankelijk van de kennis, ervaring en interesse.

 

Het bijhouden van de vakliteratuur is een vereiste en hierin wordt je ondersteund door het laten volgen van cursussen. Daarnaast wordt je begeleid door de federatie belastingadviseur.

 

Een opleiding bij het College van Belastingadviseur of vergelijkbare fiscale kennis is een vereiste. Solliciteer gerust indien je nog in de beginfase van deze opleiding bent. Indien de cursus gevorderd assistent is afgerond, heeft dat onze voorkeur.

 

Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie. Stuur je CV per e-mail of post.

 

 

 

 

 

Sitebouw en MetaCMS door WebTeam ISP