Salaris Online

 

Uw salarisadministratie geheel digitaal nij De Velden Accountants en Belastingadiveurs:
opgaaf gegevens, uitvoer, documentatie, en archivering.
  

 

On line heeft u rechtstreeks toegang tot uw salarisadministratie. U geeft hier de informatie van uw nieuwe werknemers op, of bijvoorbeeld de adreswijzigingen of salariswijzigingen van een werknemer van u.

Uw opgaaf wordt door ons verwerkt in de salarisadministratie en u krijgt de loonstroken, pro forma loonberekeningen, de boekingen voor uw administratie /  boekhouding on line aangeleverd.

Indien u dat wenst en uiteraard afhankelijk van uw financieel pakket, kunnen wij de boekingen voor uw administratie ook zodanig aanleveren, dat deze automatisch kunnen worden ingelezen in uw financieel pakket / boekhouding.

Hetzelfde geldt voor de betaalopdrachten van de netto lonen, de loonbelasting en de betalingen voor Cordares. U kunt deze betaalgegevens on line inzien, afdrukken, maar ook door ons -afhankelijk van uw telebankiersysteem- rechtstreeks in laten lezen in uw betaalsysteem.

 

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alle gegevens per post te ontvangen.

Uw aangeleverde gegevens worden door ons beoordeeld, voordat deze worden verwerkt in de salarisadministratie. Zo nodig, nemen wij eerst contact met u op om zoveel mogelijk misverstanden te voorkomen.

 

Vanzelfsprekend kunt u -als klant bij De Velden- voor uw vragen over CAO's, bruto-netto berekeningen, onbelast/belast, arbeidsovereenkomsten enzovoort, altijd contact met ons opnemen.

 

[ groot scherm ]

Sitebouw en MetaCMS door WebTeam ISP