Accountants en belastingadviseurs

Als ondernemer in het midden- & kleinbedrijf of met een vrij beroep zult u niet zo snel naar een groot onpersoonlijk kantoor stappen als u een accountant of belastingadviseur nodig hebt. Maar u wilt natuurlijk wel een gedegen advies.

U wilt samenwerken met een bedrijf dat u vertrouwt. Want daar draait het uiteindelijk om: vertrouwen. Iemand die begrijpt wat er in het MKB leeft en die uw behoefte naadloos weet te vertalen in dienstverlening en advies.

De Velden is zo'n bedrijf. Klein qua omvang, groots qua service en deskundigheid.

 

De Velden, accountantskantoor en belastingadvieskantoor in Hoevelaken sinds 1993.

De voordelen van De Velden

Kiest u voor De Velden, dan kiest u voor een partner met hart voor úw zaak. Wij zijn aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties, dus u kiest ook voor kwaliteit.

Door regelmatige om- en bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste wetten en regels. Bovendien zijn we breed geschoold, zowel op het gebied van belastingadvies als op het terrein van de AA-accountant. De meeste vragen uit het MKB kunnen we zelf beantwoorden.

Maar we hebben ook een uitgebreid netwerk van deskundigen voor specifieke vragen waarop we zelf het antwoord even schuldig moeten blijven.

De leverings- en betalingsvoorwaarden van de NBA, gedeponeerd op 30 januari 2013 onder nummer 6/2013 bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam, zijn van toepassing op al onze diensten.  

 

Klik hier om te zien wat we zijn

 

Hier kunt u inloggen voor uw administratie (alleen voor onze CashWEB klanten):

 

Inloggen op het CASHweb portal

 

Sitebouw en MetaCMS door WebTeam ISP