Werkvelden


Cijfers zijn het hart van iedere onderneming. Ze vertellen vaak méér over uw onderneming dan u onder woorden kunt brengen. Daarom is het belangrijk dat u een partner hebt met hart voor uw cijfers. Die tijdig aan de bel trekt en die met u meekijkt en meegroeit. Niet voor niets steken wij veel tijd en energie in de kennismaking met onze klanten. Alleen op die manier zijn wij in staat een glasheldere offerte uit te brengen. Geen valkuilen, geen kleine lettertjes, geen onaangename verrassingen.

Bij De Velden hebt u direct contact met uw belastingadviseur of accountant. Korte communicatielijnen zorgen voor optimale efficiency. Bovendien krijgt u een vaste assistent, bij wie u met al uw kleinere problemen terechtkunt. Eén van onze kerncompetenties is advisering. Bijvoorbeeld over het doelmatig inrichten van uw administratie. Dat kan u een aardige besparing opleveren.

Per klant verschillen de werkzaamheden. Waar de ene klant aankomt met een schoenendoos vol bonnetjes, wil de ander alleen advies over zijn jaarrekening. Geen probleem bij De Velden. Wij leveren graag maatwerk. En de maat bepaalt u zelf.

Het veld van de Dienstverlening


Dienstverlening schrijven wij met een grote D. U kunt bij ons terecht voor de volgende velden van Dienstverlening:

 

  • Accountant
  • Belastingen
  • Advisering
  • Ondersteunende werkzaamheden

 

Klik hier voor het werkveld Accountant

Sitebouw en MetaCMS door WebTeam ISP