De juiste balans

De juiste balans

Als ondernemer in het midden- & kleinbedrijf of met een vrij beroep zult u niet zo snel naar een groot onpersoonlijk kantoor stappen als u financieel en fiscaal advies en begeleiding nodig heeft. Maar u wilt natuurlijk wel een modern kantoor waar u terecht kunt voor boekhouden en berichtenverkeer in de cloud. Bij De Velden & Partners bent u dan aan het juiste adres.

Diensten


De Velden & Partners bestaat uit een multidisciplinair team met administratieve specialisten en fiscalisten die u graag helpen om het beste uit uw onderneming te halen. We staan garant voor vaste contactpersonen met jarenlange ervaring die ervoor zorgen dat uw financiële administratie in goede handen is, maar ook dat er onder de streep meer over blijft.

Lees meer

Advies


We houden van persoonlijk contact en spreken graag duidelijke taal, zodat we echt toegevoegde waarde kunnen bieden voor uw onderneming. We richten ons niet alleen op de cijfers, maar ook op de menselijke kant en duurzaamheid van ondernemen. Met gemiddeld 20 jaar werkervaring hebben wij al veel gezien en meegemaakt en ons motto is simpel: ‘Maak klanten sterker!’.

Lees meer

Particulier


Twijfelt u ook vaak of u alle gegevens wel op de juiste wijze heeft ingevuld en al uw fiscale voordelen ten volle benut? Ook als particulier kunnen wij u bijstaan. Onder meer bij de jaarlijkse aangifte van uw inkomstenbelasting, maar ook bij zorg-, huur- en kinderopvangtoeslag.

Lees meer

Uw administratie, onze zorg!


Neem vrijblijvend contact op

Vacatures


Bij De Velden & Partners zijn we op zoek naar een leuke collega.

Ga naar vacatures