Over ons

Over ons

De Velden & Partners bestaat uit een multidisciplinair team met administratieve specialisten en fiscalisten die u graag helpen om het beste uit uw onderneming te halen. Bij De Velden & Partners staan we garant voor vaste contactpersonen met jarenlange ervaring die ervoor zorgen dat uw financiële administratie in goede handen is, maar ook dat er onder de streep meer over blijft.

De Velden & Partners

Geschiedenis


1993

Het bedrijf is in 1993 gestart als belastingadvieskantoor Leliveld.

2003

Tien jaar later is het kantoor uitgegroeid tot een maatschap van Ineke Veldhorst en René Leliveld en toepasselijk omgedoopt tot De Velden.

2021

In 2021 is de onderneming voortgezet onder de naam De Velden & Partners B.V. en hiermee onderdeel geworden van een compact netwerk aan bedrijven met als gemene deler het leveren van digitale administratieve diensten en systemen en als motto:

Maak klanten sterker!

De Toekomst


De Velden & Partners blijft in de toekomst zelfstandig opereren met dezelfde mensen, die hetzelfde werk doen, tegen dezelfde prijs. De Velden & Partners gaat sterk inzetten op:

  • verdere optimalisatie van de belastingdruk;
  • ontzorging van administratief werk in de breedste zin van het woord (terugkerend werk tegen een maandelijks bedrag);
  • sparringpartner bij moeilijke financiële en fiscale keuzes en algehele bedrijfsvoering;
  • digitale transitie van traditionele werkzaamheden (zowel bulkwerk aan de achterkant, als webshops en portalen aan de voorkant).

Dit zal zoveel mogelijk gebeuren vanuit het kernteam van De Velden & Partners en ondersteunt worden door onze partner bedrijven.

Uw administratie, onze zorg!


Neem vrijblijvend contact op